CJG

Samen kom je verder

Opvoeden en opgroeien

Hoe werkt het CJG?

Weet je niet of drie uur per dag op de tablet normaal is voor een tiener? En hoe kom je met je ex komt tot goede afspraken? Vaak vind je zelf een goede oplossing voor dit soort vragen. Lukt dat nou niet? Daarvoor is het Centrum voor Jeugd en Gezin Land van Cuijk (CJG).

Ouders, verzorgers, kinderen, jongeren, jeugdtrainers en docenten: iedereen kan bij het CJG terecht met vragen over opvoeden of opgroeien.

Wat is je vraag?

Soms kun je al vooruit met een helder antwoord per mail of telefoon. Anders kun je ook een afspraak maken met een van onze professionals. Je bepaalt zelf waar het gesprek plaatsvindt, bijvoorbeeld op school of bij je thuis.

Welke oplossingen zijn er?

Een van onze medewerkers wordt jouw contactpersoon. Samen onderzoeken jullie welke oplossingen er zijn en wie jou kan ondersteunen. Jij houdt zelf de regie!

Wie helpt je op weg?

We kijken eerst naar de mensen in je directe omgeving. Wil je ook hulp van buitenaf? Dat kan. Het CJG blijft hoe dan ook je vaste aanspreekpunt.

Vragen staat vrij!

Vind je opvoeden of opgroeien soms lastig? Kom je er zelf even niet uit? Stel je vraag aan het CJG via telefoon of info@cjglandvancuijk.nl. Of klik op de berichtenpagina voor actuele informatie van CJG.

www.cjglandvancuijk.nl